Boek nu voor 2019!

Boek nu voor 2019!

Na lang wachten is het eindelijk mogelijk om Camping Parc la Clusure voor 2019 te boeken. En dat betekent dat je dus ook in 2019 weer terecht kan op deze prachtcamping! Wat wil je nog meer?


Met de warme zomer van 2019 nog vers in het geheugen is het tijd om naar het volgend jaar te gaan kijken. Mocht het in 2019 net zo warm worden als in 2018 dan zit je op Camping Parc la Clusure in ieder geval goed. Met een mooi zwembad en gelegen aan de rivier de L’Homme heb je altijd de mogelijkheid om af te koelen! En mocht het toch wat minder weer zijn, dan is er een heel leuk animatieprogramma waar je je energie in kwijt kunt. Zo wordt een vakantie op Camping Parc la Clusure er een om nooit te vergeten!

Leg jouw ideale plekje NU vast

Wil je er zeker van zijn dat jouw ideale kampeerplaats nog niet bezet is? Reserveer dan nu jouw plekje op de camping. Zo verzeker je jezelf van een perfecte vakantie. En dan zien we je hopelijk in 2019 op Camping Parc la Clusure. Camping Parc la Clusure is sind kort onderdeel van Sandaya, maar via BestCamp te boeken met 20% korting. Boek nu via onderstaande links.

Boek een kampeerplaats voor 2019Boek een huuraccommodatie voor 2019