Kerstmarkt in Durbuy

Kerstmarkt in Durbuy

De kerst komt er weer aan en dat betekent: kerstmarkten! In Europa zijn er een heleboel te vinden, maar waarschijnlijk is er geen één zo leuk als de kerstmarkt in Durbuy.


De kerstmarkt in Durbuy duurt van 23 november tot 6 januari. Je kan dus ruim een maand genieten van de kerstgezelligheid! De markt staat bol met kraampjes en er is zelfs een heuse schaatsbaan aanwezig. Je kan je dus ook nog even op glad ijs begeven!  

Kerstspulletjes kopen

Op een kerstmarkt kun je natuurlijk van alles en nogwat kopen. Ook in Durbuy is dat het geval. Je kan er sjaals en mutsen kopen, en misschien nog wel leuker: allerlei lekkernijen, zoals Glühwein, worst, speculaas en nog veel meer. Het wordt dus niet alleen een heel leuk feest, maar ook een heel lekker feest. En heb als je de markt over bent gelopen, en goed de sfeer hebt geproeft, dan kun je ook het leuke stadje Durbuy zelf nog even bewonderen. Kortom, het belooft een leuk uitstapje te worden.

Niets missen van de kerstsfeer?

Boek dan een overnachting op Camping Parc La Clusure. Deze leuke gezinscamping is het hele jaar geopend, en geeft jou de mogelijkheid om niets van het kerstspektakel in Durbuy te hoeven missen. Kijk maar snel naar de mogelijkheden van Camping Parc La Clusure!

Zoek & Boek - combineer de kerstmarkt in Durbuy met een verblijf op Parc La Clusure