Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Voor een comfortabel verblijf op Camping Parc La Clusure staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst ontvang je een welkomstenvelop waar ook alle belangrijke gegevens in staan over de camping, het verblijf en de omgeving.


Receptie
Gedurende het jaar heeft de receptie van Camping Parc La Clusure wisselende openingstijden. In het laagseizoen is de receptie van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend. Gedurende het hoogseizoen wordt dit uitgebreid naar 7 dagen in de week open en worden de openingstijden aangepast. De actuele openingstijden van de receptie kun je  ter plaatse opvragen. Bij een late aankomsttijd kun je gebruik maken van de bel naast de receptiedeur. Deze bel staat in verbinding met één van de medewerkers, welke je vervolgens zal verwelkomen op Parc La Clusure. Mocht je later willen aankomen dan 17:00 uur dan is het gewenst dat je dit aangeeft. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht op de receptie voor al je vragen.

 

 Aankomst en vertrek

  • Kampeerplaatsen: check-in vanaf 15:00 uur, check-out voor 11:00 uur
  • Huurtenten: check-in vanaf 16:00 uur, check-out voor 10:00 uur
  • Stacaravans: check-in vanaf 16:00 uur, check-out voor 10:00 uur  

 

Betalingsmogelijkheden
Op Camping Parc La Clusure kan contant en met pin betaald worden.

 

Betalingstermijnen
Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 30% van het totale bedrag binnen 1 week te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag dient 6 weken voor de datum van aankomst te worden betaald. Bij reservering binnen 30 dagen dient het totaal verschuldigde bedrag gelijktijdig met de reservering te worden overgemaakt.

 

Huisdieren
Op Camping Parc La Clusure is maximaal één huisdier per kampeerplaats/huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten voor een huisdier bedragen bij een reservering het gehele jaar (met uitzondering van arrangementen) € 5,00 per nacht.

 

Internet
Op Camping Parc La Clusure kun je tegen betaling gebruik maken van WiFi. De eerste dertig minuten zijn gratis. De kosten voor een wifi-code zijn € 5,- per dag, € 7,50 voor 3 dagen, € 15,00 per week, € 25,00 voor twee weken en € 39,00 per maand. Een wificode is op drie apparaten tegelijk te gebruiken. 

 

Parkeren
Er is één auto bij de kampeerplaats/accommodatie bij de prijs inbegrepen. Een tweede auto op de plaats kost € 5,00 per nacht. Deze kan ook gratis op de parking net buiten de camping geparkeerd worden. Voor de Bungalennes geldt een autovrij gebied. De auto mag wel bij de accommodatie tijdens het in- en uitladen, daarna dient deze op de parkeerplaats vlakbij de Bungalennes geparkeerd te worden. 

 

Zwembad
Er is een verwarmd buitenzwembad met voor de kleinsten een apart peuterbad met glijbaan. Rond het zwembad staan ligstoelen waar je heerlijk tot rust kunt komen. De Bikinibar kijkt uit over het zwembad en de Belgische Ardennen. Voor een verfrissend drankje of een lekkere snack kun je hier terecht. Tijdens het hoogseizoen is een badmeester aanwezig die toezicht houdt. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd.

 

Horeca
Camping Parc La Clusure beschikt over een restaurant, een Diner, een Grand Café, een Bikinibar en een winkel. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen Voor de actuele openingstijden kun je terecht bij de receptie. Je kunt deze ook vinden in de welkomstenvelop en in de vitrines bij de receptie, sanitairgebouwen en in de horeca.