Groepen

Groepen

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van groepsuitjes op maat.


De camping ontving o.a. kampeerverenigingen, sportclubs, bedrijven, scholen, familie en vriendengroepen, voor een eendaags of meerdaags groepsuitje. Of het nu om een feest, jubileum, reünie, teambuilding of sportief evenement gaat, Parc La Clusure gebruikt haar ervaring en creativiteit om voor jou een onvergetelijk groepsuitje te organiseren.

Geheel afgestemd op jouw wensen maken de Nederlandstalige medewerkers van Parc La Clusure een programma met één of meer van de volgende componenten:

  • Verblijf
  • Maaltijden in het restaurant
  • Buitensporten in samenwerking met B-Adventure
  • Excursies

Verblijf
Parc La Clusure heeft door het aanbod van bungalennes, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen een brede keuze aan verblijfsmogelijkheden. Daarmee is er voor iedere comfort wens en budget een geschikte mogelijkheid om te overnachten op dit veelzijdige vakantiepark in de Ardennen.

Horeca
Van een welkomstcocktail tot een culinair vijf gangen diner. Van een gezellige barbecue op een bijzondere locatie tot een spannende maffia dag. Maar ook een disco avond of een avond met live muziek behoort tot de mogelijkheden. Parc La Clusure weet zonder twijfel iets bijzonders te maken van jouw verblijf in de Ardennen. Het vakantiepark beschikt over een uitstekend restaurant met serre en een gezellige bar met een aanbod van Belgische bieren, kwaliteitswijnen, frisdranken, koffie en thee.

Buitensporten
Op Parc La Clusure is het professionele buitensportbedrijf B-Adventure gevestigd. Dat maakt het eenvoudig om zowel op de camping zelf als in de directe omgeving diverse activiteiten te organiseren.  Kanoën, mountainbiken en natuurlijk survival kunnen onderdeel uitmaken van het programma, maar ook een verrassende wandeltocht onder begeleiding van een enthousiaste wandelgids is via Parc La Clusure te reserveren.

Excursies
Parc La Clusure biedt in samenwerking met een aantal topattracties verschillende excursies in de omgeving aan. Jouw bezoek aan Parc La Clusure is wellicht het ideale moment om bijvoorbeeld de Grotten en het Wildpark van Han-sur-Lesse te bezoeken, een attractie met drie Michelin sterren. Ook het nabijgelegen Euro Space Center staat garant voor een bijzondere reis door de ruimte.

Op Parc La Clusure zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk verblijf in de Belgische  Ardennen. Voor vragen, opties of een vrijblijvende prijsopgave kun je contact opnemen met de Nederlandstalige medewerkers:

Telefoon in België: 0032 (0)84 36 00 50 Email: parclaclusure@sandaya.be