Omgeving

Omgeving

Van Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure is een ideaal vertrekpunt om de vele schatten van de Belgische Ardennen te ontdekken. De Ardennen staan bekend als een streek met een ongerepte natuur, fantastische wandelgebieden en de dichtbij bestemming als het gaat om uitdagende buitensporten, zoals kanoën, mountainbiken en tal van grensverleggende survivalactiviteiten.


In de omgeving van Parc La Clusure zijn bovendien verschillende schilderachtige dorpjes en historische steden gelegen, vaak verscholen in de groene heuvels van de Ardennen. Tijdens een bezoek aan deze bijzondere dorpen en steden kom je terecht bij speciale souvenir winkeltjes, leuke rommelmarkten en gezellige bars en restaurants met een goede keuken.

De Ardennen bieden haar bezoekers een brede waaier aan attracties en bezienswaardigheden. Zo kom je tijdens een rondrit door de streek prachtige huizen, kastelen en kerken tegen. Indrukwekkend zijn de monumenten en musea ter nagedachtenis aan de Wereldoorlogen. Bezoek tijdens jouw vakantie ook zeker de beroemde grotten en het wildpark van Han-sur-Lesse, een attractie met drie Michelin sterren.