Lodgetent 5 personen

  • 2 aparte slaapcabines
  • Badkamer/toilet
Meer informatie

Bungalowtent 5 personen

  • 3 aparte slaapcabines
  • Sanitair op de camping
Meer informatie

Coco Sweet Tent 4 personen

  • 2 aparte slaapcabines
  • Sanitair op de camping
  • Heizung
Meer informatie

Camping Pod Ardennen 2 personen

  • Natuurlijke trekkershutten
  • 1 woon/slaapkamer
  • 1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en overige heffingen, elektriciteit, lakenpakketten, eindschoonmaak en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Tent huren op Camping Parc La Clusure

Op Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure heeft al jaren compleet ingerichte huurtenten in de verhuur. Deze tenten staan bij aankomst voor je klaar, schoongemaakt en opgeruimd, zodat de vakantie direct kan beginnen.

De huurtenten worden door een grote groep mensen beschouwd als de ideale accommodatie om een korte of langere vakantie in de Ardennen door te brengen.

Bungalowtenten
De Bungalowtenten zijn volledig ingerichte huurtenten voor 5 personen die het comfort bieden van een stacaravan. Het gemak van een kant en klare tent in combinatie met de beleving van het aangename kampeergevoel wordt door veel vakantiegangers als plezierig ervaren.De Bungalowtenten zijn ruim en beschikken over 3 slaapkamers. Daarnaast beschikt de Bungalowtent over een complete keuken met koelkast, kookmogelijkheid en keukengerei.

Lodgetenten
De Lodgetenten zijn ruime tenten voor 5 personen zijn relatief nieuw in de campingwereld, maar worden door steeds meer mensen ontdekt. De Lodgetenten worden beschouwd als de nieuwe generatie tenten, die veel luxe elementen van de stacaravan heeft overgenomen zoals eigen sanitaire voorzieningen. De Lodgetenten beschikken over 2 slaapkamers en een volledig ingerichte keuken.

Coco Sweet 4 personen
Vanaf 2015 kun je op Camping Parc La Clusure de Coco Sweet tent huren. Deze hippe huurtent biedt ouderwetse gezelligheid met een modern jasje. Het unieke design van kokosnoothout en canvas, en de ligging midden in de natuur geeft de ultieme beleving. Met een oppervlakte van 16 m² is deze huurtent ideaal voor maximaal 4 personen.

De BestCamp Familietent
De BestCamp Familietent is voor maximaal 4 personen. Deze sfeervolle huurtent  heeft een oppervlakte van 26 m² en 2 slaapcabines (4 bedden). Het is ingericht met een keukenblok, tafels en stoelen.

Huurtenten