Horeca

Horeca

op Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure biedt haar gasten verschillende goede horecavoorzieningen. Er is een gezellig restaurant, twee bars en een afhaalcentrum voor uiteenlopende meeneemmaaltijden. Tijdens je vakantie op Parc La Clusure kun je op de camping heerlijk dineren en natuurlijk ook de speciale Belgische bieren of kwaliteitswijnen uitproberen. Terwijl je door vriendelijke medewerkers wordt bediend, hoeft je maar één ding te doen: genieten!


Restaurant Le Val Joli
Camping Parc La Clusure beschikt over een uitstekend restaurant met een uitgebreide menukaart. Je kunt dineren in het restaurant met open haard, in de serre of op het terras met uitzicht op de sportvelden, speeltuin en het nieuwe evenementenplein. De vrolijke posters van topartiesten laten de gezelligheid van oude tijden herleven. Het houten meubilair, de kaarsjes op de tafels en een brandende open haard zorgen voor een bijzondere ambiance. Naast heerlijke vlees- en visgerechten worden ook speciale streek- en seizoengerechten geserveerd: een aanrader.

Grand-café Le Val Joli
Aan het restaurant grenst het grand-café Le Val Joli, een sfeervolle bar waar je kunt lunchen, dineren of een drankje kunt drinken. De enthousiaste kelners nodigen je uit om aan de bar te komen zitten of aan één van de tafeltjes binnen of buiten bij de haard op het terras. Op de kaart staan de Belgische bieren, maar ook wijnen, mixdrankjes, verschillende soorten thee, koffie en frisdranken.

De Bikinibar bij het zwembad
De tweede bar, de Bikinibar, is gelegen bij de verwarmde zwembaden en heeft een terras op het Zuiden met uitzicht op het zwembad. Bezoek de Bikinibar nadat je een verfrissende duik genomen hebt of ter onderbreking van het zonnebaden en geniet van een lekker biertje, een goede kop koffie of een heerlijk ijsje. 

Doegie's Diner 
Naast de bar en het restaurant beschikt Parc La Clusure tevens over een gezellig zelfservice restaurant in de stijl van een "American Diner" met een typische jaren 50 uitstraling. De inrichting van dit restaurant neemt je mee terug in de tijd van Elvis Presley. Uit de jukebox klinkt altijd gezellige Rock & Roll muziek wat het wachten op uw afhaalmaaltijd of het ter plaatse nuttigen van uw hamburger tot een plezier maakt. Tijdens het hoogseizoen kun je bij Doegie's Diner terecht voor snacks, zoals pizza's, hamburgers en frites en verschillende maaltijdschotels. Deze kun je ter plaatste nuttigen of afhalen. Je bent binnen of op het terras altijd van harte welkom om te komen lunchen of op kleine schaal te dineren. Er worden ook frisdranken, bier en wijn en diverse soorten koffie en thee verkocht.

Bikinibar  Doegie's Diner  Restaurant Le Val Joli