Sanitaire

Nieuwe sanitaire voorzieningen

op Camping Parc La Clusure

Op camping Parc La Clusure zijn drie moderne en verwarmde sanitairgebouwen, die van alle gemakken voorzien zijn waar de kampeerder van nu om vraagt. Na een bezoek van de ANWB inspecteurs kreeg de camping een 9,5 voor het sanitair! Maar ook de gasten waarderen de nieuwe sanitaire voorzieningen, waar de camping de afgelopen jaren in heeft geïnvesteerd.


Eerste kwaliteit sanitaire voorzieningen
In de nieuwe sanitairgebouwen op Parc La Clusure bevinden de douches zich in een andere ruimte dan de toiletten. Voor de douches heb je geen muntjes nodig. De toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Er zijn afsluitbare cabines met een wastafel en een elektriciteitsaansluiting. Voor kleine kinderen is er kleurig kindersanitair en jonge gezinnen kunnen met hun baby naar de speciaal hiervoor ingerichte babywasruimtes. Ook voor minder validen zijn er sanitaire voorzieningen beschikbaar. Maar het allerbelangrijkste: het schoonmaakteam zorgt er voor dat de sanitaire voorzieningen schoon en hygiënisch zijn.

Wasserette met wasmachines en drogers
Het is op Parc La Clusure niet nodig om je kleding op de hand te wassen. In elk sanitairgebouw vind je een wasserette met wasmachines en drogers. Wanneer je je kleding en/of handdoeken wilt wassen kun je bij de receptie een muntje met wasmiddel kopen. Het is zelfs mogelijk om, indien je dit wenst, gebruik te maken van een strijkbout. Deze is beschikbaar bij de receptie. 

Chemische toiletten en camperverzorgingsstation
Voor het storten van vuil water heeft de camping drie chemische toiletten. Wanneer je Parc La Clusure met de camper bezoekt, heb je op de camping een camperverzorgingsstation tot je beschikking. Hier kun je eenvoudig je watertanks legen en vullen. De milieubewuste kampeerder maakt dankbaar gebruik van deze voorzieningen.

Sanitairgebouw op camping Parc La Clusure Ardennen  Camper Service Station op camping Parc La Clusure Ardennen  Afwassen op camping Parc La Clusure