Sportvelden

Sporten op de sportvelden

op Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure heeft op de camping verschillende sportvelden en andere sportieve voorzieningen. Relaxen tijdens je vakantie, dat is natuurlijk waarvoor vakantie bedoeld is.


Maar veel gasten ontspannen juist door zich in te spannen tijdens het beoefenen van hun favoriete sporten. Parc La Clusure beschikt onder andere over de volgende sportvoorzieningen:

Tennisbaan
Voor een partijtje tennis kun je op Parc La Clusure terecht op de tennisbanen met kunstgras. De tennisbaan wordt per uur verhuurd en in de schoolvakanties is het aan te raden om tijdig te reserveren. De camping verhuurt ook tennisrackets en ballen.

Voetbalveld
Net voorbij het zwembad is een voetbalveld, waar kinderen en volwassenen regelmatig een balletje trappen. Hier worden niet alleen wedstrijden georganiseerd, maar oefenen de voetballertjes van de toekomst op het nemen van vrije trappen.

Tafeltennistafels
Verspreid over het terrein zijn meerdere tafeltennistafels geplaatst. Tafeltennis wordt door veel mensen beschouwd als een echte campingsport. Naast een wedstrijdje één tegen één of een dubbelspel, spelen kinderen ook graag ‘tafeltennis rond de tafel’.

Jeu de boules banen
Ook Jeu de boules is een sport die door veel gasten voornamelijk tijdens de vakantie wordt gespeeld. Op Parc La Clusure zijn daarom meerdere jeu de boules banen aangelegd. Jeu de boules is een leuk spel waarbij het aankomt op concentratie, precisie en soms een beetje geluk.

Beach volleybalveld
Volleybal is de favoriete sport van de Nederlandse eigenaren van camping Parc La Clusure. Een beach volleybalveld mag dan ook niet ontbreken op de camping. 

Multicourt
Op het grote sportterrein bij de bar en het restaurant  is een nieuw multicourt gerealiseerd. Basketballiefhebbers kunnen hier met elkaar een partijtje basketbal spelen en de mooiste dunks maken.

Zwembad
Het zwembad op Camping Parc La Clusure biedt geweldige mogelijkheden voor het beoefenen van uiteenlopende watersporten en zwembadspellen. Het recreatieteam organiseert in de meeste schoolvakanties leuke spelletjes en wedstrijden in en bij het zwembad. Op zonnige dagen is het zwembad bij uitstek de plek om even lekker af te koelen. En natuurlijk kun je in het verwarmde zwembad op Camping Parc La Clusure baantjes zwemmen.

Outdoor
Naast de sportvoorzieningen op de camping, is er op Parc La Clusure een professioneel buitensportbedrijf aanwezig dat verschillende buitensportactiviteiten aanbiedt, zoals klimmen, abseilen, speleologie, mountainbiken en kanoën. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen onder activiteiten.

Multicourt op camping parc la clusure ardennen  Tafeltennistafels  op camping parc la clusure ardennen  Skelteren langs de rivier L'Homme op camping Parc La Clusure Ardennen

Jeu de boules banen op camping parc la clusure ardennen  zwembad op camping parc la clusure ardennen  Tennisbanen  op camping parc la clusure ardennen