Kindervoorzieningen

Voorzieningen voor kinderen

op Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure is een zeer kindvriendelijk vakantiepark met veel voorzieningen. Kinderen hoeven zich tijdens een vakantie op Parc La Clusure dan ook geen moment te vervelen.


Verwarmde zwembaden
De jongste bezoekers van Parc La Clusure zullen zich vermaken in apart gelegen peuterzwembad met glijbaan en een groot hert dat water spuit. Oudere kinderen spelen met hun nieuwe vriendjes in het grote zwembad.

Speelrivier de l’Homme
Het is de favoriete speelplek van veel kinderen: de rivier de L’Homme die langs de camping stroomt. In deze speelrivier kun je lekker pootje baden, dammetjes bouwen en visjes zoeken. Door de stroming kunnen kinderen zich met een luchtbed, een band of een rubberbootje mee laten voeren door het water.

Kindersanitair
Voor kleine kinderen is er kleurig kindersanitair met wastafels op verschillende hoogtes en kleine toiletten. Zo wordt douchen en tandenpoetsen extra leuk! Jonge gezinnen kunnen met hun baby naar de speciaal hiervoor ingerichte babywasruimtes.

Theater
Op het nieuwe evenemententerrein is een theater voorzien waar de kinderen mee zullen leven met de avonturen van Doegie de egel en het animatieteam. Maar ook voorstellingen en shows worden hier gehouden met optredens van bijvoorbeeld goochelaars en clowns. Kinderen kunnen in het theater ook zelf een ster worden tijdens de playbackshows.

Speeltuinen
Schommels, glijbanen, een wip en een klimrek: op Parc La Clusure vinden kinderen de leukste speeltoestellen. Maar het is ook mogelijk om met een schepje en een emmertje lekker in het zand te spelen.

Speeltuin  Recreatie  Speeltuin

   Speeltuin met glijbaan camping parc la clusure ardennen  Speeltuin camping parc la clusure ardennen  Peuterzwembad camping parc la clusure ardennen