Zwembaden

Waterplezier in het zwembad en de rivier

op Camping Parc La Clusure

Op een camping met 4,5 ster camping als Parc La Clusure mag een zwembad vanzelfsprekend niet ontbreken. De zwembaden op Parc La Clusure zijn verwarmd en liggen naast een speeltuin en tafeltennis. Er is ook een bar bij het zwembad. De ideale dag voor veel vakantiegangers is het doorbrengen van de dag bij het zwembad. Kinderen en volwassenen zullen zich hier zeker vermaken.


Twee verwarmde zwembaden
Een paar baantjes zwemmen, lekker ravotten en spelen met de kinderen of gewoon even afkoelen tijdens een warme zomerdag. Het kan op Camping Parc La Clusure. Maar het is ook mogelijk om vanaf de zijkant toe te kijken en lekker te relaxen op één van de comfortabele ligstoelen. Voor kleine kinderen is er een apart peuterzwembad met een glijbaantje en een groot hert waarbij het water uit de mond en uit de geweien stroomt. Beide zwembaden zijn verwarmd en geopend van eind juni tot half september.

Bikinibar bij het zwembad
Bij de zwembaden ligt een gezellige bar: de Bikinibar. Vanaf het zonnige terras, dat op het Zuiden gelegen is, heb je een prachtig uitzicht op het zwembad. Je kunt de Bikinibar bezoeken nadat je een verfrissende duik hebt genomen of ter onderbreking van het zonnebaden en genieten van een lekker biertje, een goede kop koffie of een heerlijk ijsje. 

Zwemmen en spelen in de rivier de L’Homme
Naast de zwembaden biedt de rivier, die direct langs de camping stroomt, volop waterplezier. In deze speelrivier kun je lekker pootje baden, dammetjes bouwen en visjes zoeken. Door de stroming kunnen kinderen en volwassenen zich met een luchtbed, een band of een rubberbootje mee laten voeren door het water. De rivier is voor veel gasten de populairste plek om tijdens de vakantie op Parc La Clusure te verblijven.