Camping Petite Suisse is een echte Belgische Ardennen Panorama camping in de provincie Luxemburg / Luxembourg en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. De ligging tegen een zuidhelling maakt de camping bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders.

Terrassen camping in de Belgische Ardennen

De camping is de ideale uitvalsbasis om te wandelen, te mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met uw eigen kampeermiddelen maar u kunt ook gebruik maken van de verschillende accommodaties.

De camping is veelzijdig. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, een speeltuin en natuurlijk het verwarmde zwembad. Op deze camping met goede voorzieningen kun je een kampeerplaats, een ingerichte tent (o.a. BestCamp Familietent), een luxe stacaravan, een Fins chalet of riant vakantiehuis huren.  Op Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen kun je genieten van alle jaargetijden.

Er bestaat nog heel wat echte, ongerepte natuur rondom Dochamps, in de Belgische Ardennen, waar niemand weet van heeft. Het is er zo mooi, dat je er de ontstaansgeschiedenis van de Ardennen bij wijze van spreken zo kunt opsnuiven. Mensen die nooit op deze bijzondere plekken geweest zijn, doen de verhalen af als fabels of fantasie. Feit is dat er meer dan genoeg te beleven is in de Belgische Ardennen en op Panorama Camping Petite Suisse.


Populaire accommodaties

v.a. € 183 Bungalows en huizen

Bungalows en huizen

v.a. € 92 Stacaravans

Stacaravans

v.a. € 3 Kamperen

Alle kampeerplaatsen


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Kanoën Raften & Kanoën
Klimmen Klimmen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Panoramacamping met schitterend uitzicht
  • Schitterende terrassencamping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Diverse huuraccommodaties zoals stacaravans
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Verwarmd buiten zwembad
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Ideaal voor buitensporten; fietsen en wandelen
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Petite Suisse
Tip! Petite Suisse is open!

Petite Suisse is open!


Vers in het nieuwe jaar is er natuurlijk niets leuker dan het jaar ook goed te beginnen. Daarom willen wij jullie graag vertellen dat Panorama Camping Petite Suisse gewoon open en boekbaar is!

Verder lezen
Bloggers op Camping Petite Suisse

Bloggers op Camping Petite Suisse


Benieuwd wat bloggers zeggen over hun verblijf op Camping Petite Suisse? Lees hier de reviews van Camptoo, Mama goes here en Mama in Limbug en word enthousiast gemaakt door wat zij over hun verblijf op Petite Suisse schrijven.

Verder lezen

De partners van Camping Petite Suisse

Pasar
Belgisch Verkeersbureau - Wallonië - Brussel