Animatie

Animatie

Op en rondom Camping Petite Suisse

Tijdens de schoolvakanties in de periode mei t/m augustus en in de herfstvakantie is er op camping Petite Suisse dagelijks een recreatieprogramma. Op en rond de camping zijn er leuke activiteiten voor kinderen én volwassenen; sport, spel, toernooien, optredens, of met de Ardennen Rangers de bossen in.


Animatie voor de kinderen
Het leuke afwisselende recreatieprogramma voor kinderen op camping Petite Suisse, zorgt er vaak voor dat zij extra genieten van hun schoolvakantie. En als de kinderen het naar hun zin hebben…

Rode draad in het animatieprogramma voor de kinderen is de legende van PromProm. Dappere Ranger Dodon en zijn goede vriend edelhert Cervus, beschermen de omgeving van de camping en beleven de meest spannende avonturen. Daarin nemen zij de kinderen mee naar de PromProm berg, het Druppeldal, de Fleurvalei, en het Spelonk van Klos. Wie durft er mee op avontuur in de Ardennen? Het animatieprogramma wordt wekelijks gepubliceerd bij de receptie van camping Petite Suisse. 

Kinderen ontdekken de Ardennen als Ranger
Een belangrijk onderdeel van het recreatieprogramma op camping Petite Suisse is het unieke buitenprogramma Ardennen Rangers. Met dit buitenprogramma ontdekken kinderen op leuke én leerzame wijze de omgeving van camping Petite Suisse. Vanuit hun eigen belevingswereld worden zij zich spelenderwijs bewust van wat de natuur allemaal te bieden heeft. En welke uitdagingen je allemaal kunt aangaan in de Ardennen! 

Animatieprogramma's
Zodra de programma's voor 2018 bekend zijn, zullen deze op deze pagina getoond worden. 

Ardennen Rangers  Knutselen  Meeleeftheater