Klimmen

Klimmen en Abseilen in de Ardennen

Nabij Camping Petite Suisse

Klimmen en abseilen zijn op camping Petite Suisse twee echte survival activiteiten, die onderdeel uitmaken van het buitensportprogramma. De Ardennen vormen een ideale streek om in de natuur te kunnen klimmen. Zowel beginnende als meer ervaren klimmers zullen deze activiteit appreciëren.


Klimmen
Vlakbij panorama camping Petite Suisse ligt het plaatsje Hotton. Altijd al eens willen klimmen in de Ardennen? Dan is dit de place to be. Er is een ruim aanbod aan klimroutes met verschillende moeilijkheidsfactoren, waardoor er voor iedereen een geschikte klimroute aanwezig is. Uiteraard zien de kliminstructeurs er op toe dat je gezekerd bent met klimgordel,  zodat je altijd veilig klimt.

Abseilen
Durf je het aan, abseilen in de Ardennen? Wij nemen je vanuit camping Petite Suisse graag mee naar Bizonrock, in de steengroeve van Ny. Een dagdeel lang spanning en actie. Verleg je grenzen met  abseilen, het klimmen op  de Himalayabrug of met klettersteigen (=klimmen op een verticale wand, gezekerd door een life-line). Gaat je het volhouden? Ontdek het bij Bizonrock.