Fietsen en mountainbiken

Fietsen en mountainbiken in de Ardennen

Vanaf Camping Petite Suisse

Fietsliefhebbers kiezen regelmatig voor een korte of langere vakantie naar de Belgische Ardennen. De indrukwekkende bossen, het heuvelachtige landschap en natuurlijk de afdalingen maken ieder parcours weer verrassend en uitdagend.


Je kunt met een mountainbike dwars door de bossen fietsen, maar er zijn ook veel verharde paden waar nauwelijks auto's rijden. Zorg er wel voor dat je de beschikking hebt over een fiets met voldoende versnellingen.

Mountainbiken
Stap eens op de mountainbike en ontdek de Ardennen sportief. Vanaf camping Petite Suisse kom je al gauw terecht op kronkelige paadjes, doorkruis je smalle beekjes, klim je naar toppen en geniet je van prachtige vergezichten. Je kunt op de camping een mountainbike huren en zelf een uitgezette route rijden. Maar ook de instructeurs van RHM Buitensport gaan graag met je op pad en laten je de mooiste mountainbikeroutes zien in de Belgische Ardennen.

Toerfietsen
In alle rust door de Belgische Ardennen fietsen en van de natuur genieten? Je komt op plekken vanwaar je te voet of met de auto vanaf camping Petite Suisse niet komt. Op de camping zijn fietskaarten en fietsroutes te verkrijgen. Je fietst uiteraard door de schitterende natuur maar komt ook terecht in mooie Belgische dorpjes zoals: Dochamps, La Roche en misschien zelfs Durbuy. Op camping Petite Suisse kun je fietsen huren met 21 versnellingen, zodat je alle heuvels van de Ardennen die je tegenkomt tijdens je fietsroute, kunt bedwingen.

Mountainbiken in de omgeving van Petite Suisse