Petite Suisse is open!

Petite Suisse is open!

Vers in het nieuwe jaar is er natuurlijk niets leuker dan het jaar ook goed te beginnen. Daarom willen wij jullie graag vertellen dat Panorama Camping Petite Suisse gewoon open en boekbaar is!


Panorama Camping Petite Suisse is een prachtige camping gelegen in de Ardennen. De camping beschikt over goede faciliteiten en is van alle gemakken voorzien. Of je nou wilt kamperen of een accommodatie wilt huren: het is er allemaal mogelijk. En je hoeft je nooit te vervelen, want er is genoeg te doen op en rondom de camping.

Op de camping

Camping Petite Suisse heeft, naast een prachtig uitzicht, ook veel voorzieningen om iedereen een leuke vakantie te kunnen bieden. Zo zijn er voor de kinderen twee speeltuinen waar heerlijk gespeeld kan worden. Met speelhuisjes, klimtoestellen, glijbanen, schommels en andere speeltoestellen zullen de kinderen zich zeker vermaken.

Een goede camping heeft een zwembad. Dus Camping Petite Suisse ook. Twee zelfs, en beiden verwarmd. Vlakbij de receptie gelegen kan iedereen even lekker afkoelen of ravotten in het water. De glijbaan die in het zwembad aanwezig is vergroot de speelpret nog eens extra.

Rondom de camping

Ook de omgeving vand e camping heeft veel leuks te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mooie stad Name, met een prachtige middeleeuwse stadskern. Of ga op bezoek bij de watervallen van Coo. Dit natuurfenomeen staat bekend om zijn luidruchtigheid. Daarnaast is het met een valhoogte ook nog eens een van de hoogste watervallen van België. Zeker een bezoekje waard dus!

Boek nu op Panorama Camping Petite Suisse

Dat klinkt goed he? Schroom dus niet, en begin het jaar fantastisch met een verblijf op Panorama Camping Petite Suisse. Geniet van de winterse Belgische Ardennen op een plek om nooit te vergeten!

Zoek & Boek - Begin het jaar goed met een verblijf op Panorama Camping Petite Suisse