Nuttige informatie

Nuttige informatie

over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Petite Suisse staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Petite Suisse ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie

Gedurende het jaar heeft de receptie van Camping Petite Suisse wisselende openingstijden. In het laagseizoen is de receptie dagelijks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Gedurende het hoogseizoen is de receptie dagelijks open van 08:30 uur tot 21:30 uur. De actuele openingstijden van de receptie kun je  ter plaatse opvragen.

Bij een late aankomsttijd kun je je melden bij de bar in het hoofdgebouw. Hier zal iemand je verwelkomen op Petite Suisse. Als deze ook al is gesloten, dan kan je je tot 23:00 uur melden via de intercom bij de slagboom. Na 23:00 uur is het niet meer mogelijk om met de auto de camping op te rijden. Mocht je later willen aankomen dan 17:00 uur dan is het gewenst dat je dit aangeeft. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht op de receptie voor al je vragen.

 

Aankomst en vertrek

 • Kampeerplaatsen: check-in vanaf 13:00 uur, check-out voor 12:00 uur
 • Stacaravans: check-in vanaf 15:00 uur, check-out voor 10:30 uur

 

Algemene kosten huuraccommodaties en kampeerplaatsen

 • Reserveringskosten:  € 17,50
 • Voorkeurskosten: € 15,00
 • Annuleringsfonds: 5,5% van het totaalbedrag en € 5,00 administratiekosten
 • Toeristenbelasting en ecotax: € 1,25 per persoon per nacht
 • Dagbezoeker (zonder overnachting): € 3,00 per persoon

 

Bijkomende kosten huuraccommodaties

Lakenpakket (verplicht): € 7,50 per persoon

 • Eindschoonmaak Finse Chalet (verplicht): € 50,00 per Chalet
 • Eindschoonmaak overige accommodaties: Zelf doen of € 35,00 per accommodatie
 • Verbruik energie Finse Chalet: € 0,30 per kWh
 • Waarborgsom Finse Chalet (verplicht): € 70,00 per Fins Chalet
 • Huisdier (maximaal 1): € 7,50 per nacht
 • Toeslag check-out na 10:30 uur: € 20,00 per accommodatie *

* Op basis van beschikbaarheid

 

Verhuurartikelen huuraccommodaties *

 • Handdoekenpakket: € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 3,- per pakket
 • Kinderbed: € 3,00 per nacht
 • Kinderstoel: € 3,00 per nacht

* Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

 

Bijkomende kosten kampeerplaatsen

 • Elektriciteit 10 Ampère (verplicht): € 4,00 per nacht
 • Bijzettent/partytent (maximaal 2x2m): € 3,00 per tent per nacht
 • Huisdier (maximaal 1): € 2,00 of € 4,00 per nacht, afhankelijk van de periode
 • Toeslag check-out na 12:00 uur: € 10,00 per kampeerplaats * 

* Op basis van beschikbaarheid

 

Verhuurartikelen kampeerplaatsen *  

 • Koelkast: € 5,00 per nacht (minimaal 3 nachten) 
 • Televisie: € 5,00 per nacht (minimaal 3 nachten)

Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid

 

Betalingsmogelijkheden

Op Camping Petite Suisse kan contant, met pin (maestro) en met creditcard betaald worden. 

 

Betalingstermijnen

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 50% van het totale bedrag binnen 2 weken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag dient 6 weken voor de datum van aankomst te worden betaald. Bij reservering binnen 6 weken dient het totaal verschuldigde bedrag gelijktijdig met de reservering te worden overgemaakt.

 

Huisdieren

Op Camping Petite Suisse e is maximaal één huisdier per kampeerplaats / huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties en kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier bedragen bij een reservering van een huuraccommodatie het gehele jaar (met uitzondering van arrangementen) € 7,50 per nacht. Voor kampeerplaatsen geldt, afhankelijk van de periode van het jaar, een bedrag van € 2,00 tot € 4,00 per nacht.

 

Daggasten en bezoekers

Op Camping Petite Suisse zijn daggasten en bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 3,00 per dag. Indien zij willen overnachten, dienen zij bij verblijf op een kampeerplaats het extra persoonstarief (€ 3,00 tot € 6,50 per persoon per nacht, afhankelijk van de periode) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht) te betalen. Indien zij blijven overnachten in een huuraccommodatie betalen zij de kosten voor een lakenpakket (€ 7,50 per persoon) en de toeristenbelasting (€ 1,25 per persoon per nacht). 

 

Internet

Op Camping Petite Suisse kun je in en rond het hoofdgebouw gratis gebruik maken van Wifi. Je kan dus op het terras, rond het zwembad, in het restaurant en rond de speelplaats gratis op internet. Op het terrein wordt een betaald WiFi-netwerk aangeboden. 

 

Parkeren

Op Camping Petite Suisse is één auto bij de kampeerplaats/accommodatie bij de prijs inbegrepen. Een tweede auto kan voor € 3,00 per nacht op de parking net buiten de camping geparkeerd worden.

 

Het zwembad

Camping Petite Suisse beschikt over een verwarmd buitenzwembad. Dit verwarmde buitenzwembad is verdeeld in drie gedeelten zodat iedereen, jong of oud, zich hier leuk kan vermaken. Het peuterbad en het kinderbad hebben een gliijbaan. Bij het zwembad staan ligstoelen waarop je heerlijk kunt uitrusten. Het zwembad is geopend van begin mei tot eind augustus, wel weersafhankelijk. De actuele openingstijden per dag kun je ter plaatse opvragen.

 

Horeca en winkel

Camping Petite Suisse beschikt over een restaurant, een bar en een winkel. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen Voor de actuele openingstijden kun je terecht bij de receptie.