v.a. € 742 Fins Chalet 5 personen

Fins Chalet 5 persoons

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer en toilet
  • Televisie/magnetron
Meer informatie
v.a. € 805 Fins Chalet

Fins Chalet 6 persoons

  • 2/3 aparte slaapkamers
  • Badkamer en toilet
  • Televisie/magnetron
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, elektriciteit, lakenpakketten, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Bungalows en huizen op Camping Petite Suisse

op Camping Petite Suisse

Met het Vakantiehuis biedt Camping Petite Suisse je de mogelijkheid om met maximaal 12 personen in een groepsaccommodatie in de Ardennen te verblijven. De Finse chalets zijn houten huizen die zich op de hoogste terrassen van Camping Petite Suisse bevinden.

De Finse chalets zijn huisjes geschikt voor maximaal 5 of 6 personen. Veel chalets hebben een balkon waar je van de zon een een prachtig uitzicht kunt genieten. 

Het Vakantiehuis is een comfortabele groepsaccommodatie, ideaal voor een weekendje Ardennen met de familie, vrienden of collega's. Voor groepen is het mogelijk om het verblijf uit te breiden met horeca en activiteiten.

Bungalows en huizen