Wanneer je een Fins chalet huurt op camping Petite Suisse, heb je de beschikking over een heerlijk houten vakantiehuis. Tel daar de unieke ligging in de heuvelachtige Belgische Ardennen bij op en je waant je ver van huis.

Het Finse chalet is de meest luxe accommodatie die je kunt huren op camping Petite Suisse. Het chalet heeft twee verdiepingen en is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer staat een kleurentelevisie waarop je zowel Vlaamse als Nederlandse zenders kunt ontvangen. Ook de open keuken is compleet ingericht en beschikt o.a. over een magnetron. Mede door de houten bouw is het een sfeervol en gezellig vakantiehuis, waar je ook in het voor en najaar prima vakantie kunt vieren. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal vijf personen.

Verhuurartikelen accommodaties
Wanneer je een chalet huurt op camping Petite Suisse hoef je geen lakens mee te nemen. De huur van een lakenpakket is verplicht en kost € 7,- per persoon. Het lakenpakket ligt bij aankomst klaar in jouw accommodatie. Optioneel kun je een handdoekenpakket, keukenpakket, kinderbed en kinderstoel huren.

Klik hier voor de complete inventarislijst (PDF)


  • Ruime sfeervolle woonkamer
  • Compleet ingerichte keuken
  • Twee aparte slaapkamers (1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden
  • Badkamer met douche en toilet
  • Terras/balkon