Het Finse chalet voor zes personen heeft drie verdiepingen en beschikt over maar liefst drie slaapkamers. Vanaf het balkon van uw chalet heeft u schitterend uitzicht over de Ardennen. Het houten vakantiehuis ademt sfeer uit en is van alle gemakken voorzien.

Het Finse chalet is de meest luxe accommodatie die je kunt huren tijdens jouw vakantie op camping Petite Suisse. In de knusse woonkamer staat een televisie waarop je Vlaamse en Nederlandse zenders kunt ontvangen. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien en heeft o.a. een magnetron. Tel daar de unieke ligging in de heuvelachtige Belgische Ardennen bij op en je waant je ver van huis. Een heerlijke accommodatie voor alle seizoenen in de Ardennen.

Verhuurartikelen accommodaties
Wanneer je een chalet huurt op camping Petite Suisse hoef je geen lakens mee te nemen. De huur van een lakenpakket is verplicht en kost € 7,- per persoon. Het lakenpakket ligt bij aankomst klaar in jouw accommodatie. Optioneel kun je een handdoekenpakket, keukenpakket, kinderbed en kinderstoel huren.

Klik hier voor de complete inventarislijst (PDF)


  • Ruime sfeervolle woonkamer
  • Compleet ingerichte keuken
  • Twee aparte slaapkamers (1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden
  • Badkamer met douche en toilet
  • Terras/balkon