v.a. € 539 Chalet stacaravan

Chalet stacaravan 5 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer/toilet
  • Televisie/magnetron
Meer informatie
v.a. € 476 Stacaravan Fiji

Stacaravan Fiji 4 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer/toilet
  • Televisie
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, elektriciteit, lakenpakketten, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een stacaravan huren op Camping Petite Suisse

op Camping Petite Suisse

Het huren van een stacaravan wordt ook op camping Petite Suisse steeds populairder. Dat is begrijpelijk, want tijdens je verblijf in deze stacaravans geniet je van de gezelligheid op de camping en heb je alle luxe en comfort.

Wanneer je een stacaravan huurt hoef je alleen je koffer te pakken, dus ook een weekendje weg of korte vakantie op de camping is met het huren van deze accommodatie gemakkelijk geregeld.  Op Camping Petite Suisse zijn de volgende typen stacaravans te huur: de Stacaravan Fiji, de Luxe Chaletstacaravan en de Houten Chalet.

Stacaravans