Horeca

Horeca

Op Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse beschikt over een complete horeca gelegenheid met een bar, restaurant met terras en een frituur. Dus voor een lekker kopje koffie, een lunch, compleet diner, afhaalmaaltijd of drankje aan de bar kun je op de camping terecht. Kies eens voor gemak en laat je lekker bedienen in de gezellige horeca van camping Petite Suisse; je hebt tenslotte vakantie!


Gezellig restaurant met uitgebreide kaart
In het gezellige restaurant van camping Petite Suisse kun je terecht voor een hapje en een drankje. In de middag tot 17.00 kun je bestellen van de kleine kaart, na 17.00 uur is de keuze nog uitgebreider met de grote kaart. Er is voor elk wat wils, zowel voor een snelle pizza of vegetarische wrap tot een compleet driegangen diner hoef je de camping niet te verlaten. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s die zijn gebaseerd op de helden van camping Petite Suisse. 

Het terras ligt op het zuiden. Geniet daar van het schitterende uitzicht en bij kaarslicht van de ondergaande zon. Je begrijpt het al: reserveren is zeker aan te raden als je in het restaurant op camping Petite Suisse wilt eten!

Vanaf Pasen kun je van vrijdag tot en met dinsdag weer genieten van een heerlijke maaltijd in het gezellige restaurant van camping Petite Suisse. De openingstijden zijn dan van 14.00 tot 21.00 uur. In het hoogseizoen is het restaurant elke dag van 13.00 tot 21.00 uur geopend. 

Sfeervolle bar en activiteiten
Laat je eens verwennen in de bar van camping Petite Suisse met koffie en een heerlijke appelpunt of een lekker ijsje. Proef de fameuze Belgische bieren en de uitstekende wijnen! In de sfeervolle bar op de camping is het altijd gezellig druk en ontmoet je andere vakantiegangers. In de horeca worden in het seizoen volop activiteiten georganiseerd. Leuke optredens, grappige musicals of lekker swingen op de dansvloer; kijk op het park  in de bar agenda wat er te doen is in de bar tijdens jouw verblijf op camping Petite Suisse.

Tijdens de wintermaanden is de sfeervolle bar van Petite Suisse elk weekend geopend, met uitzondering van het tweede weekend van de maand. Dit zal op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur zijn en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf Pasen ben je van vrijdag tot en met dinsdag, van 10.00 tot 22.00 uur,  weer van harte welkom in de sfeervolle bar van camping Petite Suisse. In het hoogseizoen zal de bar elke dag van 10.00 tot 23.30 uur geopend zijn. 

Frituur en afhaalmaaltijden
In het zomerseizoen staat voor het hoofdgebouw van camping Petite Suisse een snackkar waar je verschillende snacks kunt bestellen. Hoef je even lekker niet te koken! Buiten het seizoen kun je frituur en afhaalmaaltijden op camping Petite Suisse bestellen in de bar.