Sport

Beleef een sportieve vakantie

Op Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse heeft op de camping verschillende sportvelden: een voetbalveld, volleybalveld en graveltennisbaan. Op deze velden kun je zelf lekker gaan sporten, maar ook worden er vaak sportieve activiteiten georganiseerd door de het animatieteam. Maar je kunt het sporten ook aan anderen overlaten en als toeschouwer de sporttoernooien bijwonen. De deelnemers kunnen jouw aanmoedigingen goed gebruiken.


Voetbalveld op de camping
Met de kinderen of wat vrienden een partijtje voetballen op de camping? Dat kan op het grote voetbalveld onderaan de camping.  Door het animatieteam worden er ook regelmatig activiteiten en wedstrijden op het veld georganiseerd. En het is natuurlijk een prima plek om de andere voetballers van de camping te ontmoeten. 

Volleybalveld  op de camping
Naast een voetbalveld is er ook een volleybalveld op de camping Petite Suisse. Jong en oud zijn hier vaak te vinden om de bal goed over het net te krijgen. Ook hier vinden vaak toernooien of wedstrijden plaats als onderdeel van het sportprogramma van het animatieteam op de camping. Het is een leuke manier om tijdens jouw vakantie in de Ardennen lekker te volleyballen.

Tennisbaan op de camping
Steeds meer is er vraag naar campings met een tennisbaan. Op camping Petite Suisse kan de sportieve tennisser terecht voor een heerlijk potje tennis op een heuse gravelbaan. Voor slechts vijf euro kun je een uur tennissen. Ben je jouw racket vergeten? Geen probleem, bij de receptie van de  camping  kun je een tennisracket huren.