Kindervoorzieningen

Spelen en zwemmen

Op Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is een echte familiecamping en dat betekent natuurlijk dat er veel voorzieningen voor kinderen aanwezig zijn. Twee verwarmde zwembaden, twee speeltuinen, verschillende sportvelden en goede sanitaire voorzieningen maken camping Petite Suisse zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.


Speeltuinen op camping Petite Suisse
Voor de kinderen zijn er op camping Petite Suisse twee speeltuinen waar zij fijn kunnen spelen. De grote speeltuin is vlak naast het hoofdgebouw van de camping te vinden, niet ver van het zwembad. Hier kunnen kinderen van de camping zich uitleven op de speelhuisjes, klimtoestellen, glijbanen, schommels en andere speeltoestellen. En niet te vergeten de tafeltennistafel. Heel populair bij de wat grotere kinderen op camping Petite Suisse!

Aan de rand van camping Petite Suise, naast kampeerplaats 174, is een tweede speeltuin met een zandbak en een andere speeltoestellen voor de kinderen.

Zwembaden op camping Petite Suisse
De aanwezigheid van een zwembad op de camping is voor veel kampeerders een enorme pré. Camping Petite Suisse beschikt over twee verwarmde zwembaden, schitterend gelegen naast het hoofdgebouw. Het grote zwembad beschikt over een leuke glijbaan. De kleinere kinderen kunnen veilig en rustig met hun ouders spelen in het apart gelegen peuterbadje.

Sanitaire voorzieningen voor kinderen
In het sanitairgebouw dat in 2011 geheel nieuw geplaatst is (S3) en in het hoofdgebouw bevinden zich babyruimtes ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Deze babywasruimtes beschikken over aankleedkussens en babybadjes met niet alleen een kraan, maar ook een douchekop. Het resultaat is dat je op een comfortabele manier, zonder te hoeven bukken, de baby kunt wassen en dat is natuurlijk bijzonder aangenaam.