Activiteiten

Animatie

Animatie

op Camping Goolderheide

In de meeste vakantieperiodes worden er op Camping Goolderheide uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Op het programma staan activiteiten voor kinderen en volwassenen, voor groot en klein. De uitgebreide voorzieningen op Camping Goolderheide bieden fantastische mogelijkheden om van iedere dag een onvergetelijke vakantiedag te maken. In juli en augustus zijn er extra veel leuke activiteiten!


Animatieteam pakt uit
Het enthousiaste animatieteam ontvangt de kinderen met veel plezier in de overdekte animatieruimte om te spelen en te knutselen. Veel vaker nog worden er activiteiten op het terrein georganiseerd, want met een dennenbos, een strand, een roei- en visvijver, 3 zwembaden en meerdere sport- en speelvelden is er heel veel te doen. 

Animatieprogramma
Het activiteitenprogramma biedt voor elk wat wils. Van spooktochten tot miniplaybackshows en van waterzeskampen tot fietspuzzeltochten. Populair is ook het survivalparcours op Camping Goolderheide, dat de deelnemers naar grote hoogtes brengt. Goochelaars, clowns en roofvogels brengen een bezoek aan de camping om de gasten te vermaken. Hieronder kun je als voorbeeld de programma's van vorig jaar zomer inzien: 

Programma van 13 juli tot 19 juli
Programma van 20 juli tot 26 juli
Programma van 27 juli tot 2 augustus
Programma van 3 augustus tot 9 augustus
Programma van 10 augustus tot 16 augustus
Programma van 17 augustus tot 23 augustus
Programma van 24 augustus tot 31 augustus

Mysterie van de moerasfee Heide
Ricfried Goold is de held van Goolderheide. Hij realiseerde hier samen met Godart de Kikker en Gozewijn de Moerasman een heerlijke plek waar van alles te beleven is. Deze avonturier heeft echter één groot probleem: de prachtige moerasfee Heide is spoorloos verdwenen. Gelukkig krijgt Ricfried Goold hulp van de kinderen op Camping Goolderheide om Heide terug te vinden.

Speciale avonden
Met muziek en optredens van artiesten worden speciale avonden in de horeca georganiseerd. Op deze dagen komen verschillende thema’s aan bod, zoals Country, Back to the Sixties, Vlaamse en Hollandse avonden, Barbecues en live muziek. De ‘Special Nights’ zijn doldwaze thema avonden boordevol gezelligheid en plezier.