Activiteiten

Fietsparadijs Limburg

Fietsparadijs Limburg

Fietsen vanaf Camping Goolderheide

Camping Goolderheide is prachtig gelegen in de provincie Limburg in België. Limburg werd al 7 keer uitgeroepen tot fietsparadijs van België. Direct vanaf Camping Goolderheide vertrekken fietsroutes door de bossen en langs de velden. Met een systeem van fietslussen kunt u eenvoudig de lengte van de fietstocht bepalen en het schitterende Limburgse landschap ontdekken.


Fietsroutes in Limburg
Met een systeem van fietslussen kun je eenvoudig de lengte van de fietstocht bepalen en het schitterende Limburgse landschap ontdekken. Een fietstocht door het natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen is een aanrader. Groot voordeel is het dat de fietstochten grotendeels vlak zijn en daarmee geschikt voor beginners en gevorderden. Een aantal tochten is bovendien grotendeels autovrij, en dus extra veilig wanneer je wilt fietsen met je kind(eren).

Elektrische fietsen
Ook wanneer je de provincie Belgisch Limburg met de elektrische fiets wilt verkennen, zijn er uitstekende voorzieningen. Limburg investeerde onlangs in een netwerk van oplaadpunten voor elektrische fietsen en speelt hiermee in op de toegenomen verkoop van elektrische fietsen.

Belgische Fietsprovincie van het Jaar
De bezoekers van de grootste fietswebsite, Fietsen123, hebben de provincie Limburg al 8 keer op rij uitgekozen tot de Belgische Fietsprovincie van het jaar. De kwaliteit van de fietspaden, het aantal routes en natuurlijk het Limburgse landschap bepaalden de voorkeur voor Limburg. Voor fietsliefhebbers heeft de provincie Limburg alle troeven in handen voor een aangename fietsvakantie.

Fietsen vanaf camping Goolderheide
Bocholt is de startplaats voor fietsers van de Viertorenroute en de Rond in Bocholt route. Met een goede bewegwijzering zijn deze tochten de ideale manier om met de fiets de dorpen in de directe omgeving van de camping te bezoeken. In vier dorpen vind je de toren van de kerk. Ook een tussenstop voor een drankje of speciaal Belgisch bier kan bij één van de cafés langs de route.