Paardrijden in Limburg

Paardrijden in Limburg

vanaf Camping Goolderheide

Wanneer je op Camping Goolderheide arriveert, zal je gelijk merken dat de eigenaren van de camping een passie hebben voor paarden. Op deze Limburgse camping hebben ruiters en amazones de mogelijkheid om hun eigen paard mee te nemen.


Uitstekende ruiterroutes in Limburg
Het groene hart van de Limburgse Kempen beschik over een ruiter- en menroutenetwerk van maar liefst 300km. Het resultaat zijn prachtige tochten voor ruiter en paard door bossen en heide, langs velden en weides. Direct vanaf Camping Goolderheide start de ruiterroute Equidroom, een 24km lange tocht over de Belgische Kempen.

Totale ontspanning voor ruiter en paard
Niet alleen mensen, maar ook paarden zijn van harte welkom om ‘de vakantie’ door te brengen op Camping Goolderheide. Met faciliteiten als ruime stallen met voer- en drinkbak, mineraalsteen in houders en stro biedt de camping de perfecte omstandigheden voor jouw viervoeter. Er is een buitenpiste aanwezig en de mogelijkheid tot weidegang. De verzorging van jouw paard kan in overleg en naar jouw wensen worden verzorgd. Neem contact op met de camping voor het doornemen van de details omtrent het meenemen van je paard.