Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over openingstijden, bijkomende kosten en meer ....

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kun je je melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van januari tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9.00 tot 17.00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9.00-21.00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22.00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe je je kan melden. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al je vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je vanaf 15.00 uur inchecken in de acccommodatie. Op de dag van vertrek dient de accommodatie om 10.30 uur weer vrij te zijn.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kun je vanaf 13.00 uur terecht op de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats om 12.00 uur weer vrij te zijn.

Algemene kosten

  •  Annuleringsfonds: 5%
  • Huisdieren (maximaal twee): € 3,- tot € 5,- per huisdier per nacht


Bijkomende kosten huuraccommodaties

  • Waarborgsom stacaravan : € 125,-
  • Waarborgsom trekkershut :  € 30,-
  • Eindschoonmaak stacaravan: € 20,-
  • Eindschoonmaak trekkershut:  € 10,-


Verhuurartikelen huuraccommodaties

  • Bedlinnen: € 9,- per persoon
  • Kookpannen trekkershut: € 4,- per verblijf
  • Kinderbed- en/of stoel:  € 8,- per stuk
  • Babypakket: € 8,- per babypakket


Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
In de receptie van de camping is een pinautomaat aanwezig (alleen acceptatie MAESTRO-kaarten). Deze is enkel bedoeld voor het verrichten van betalingen voor het verblijf op de camping (huuraccommodaties, kampeerplaatsen) en is niet beschikbaar voor andere betalingen.

Op Camping Goolderheide kan in de horeca, snackbar, winkel etc.  enkel met contant geld betaald worden.
Op ca. 3 km van de camping is een openbare pinautomaat aanwezig voor het kunnen verkrijgen van contant geld.

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn € 3,- tot € 5,- per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. In de huuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.  

Daggasten/bezoekers
Op Camping Goolderheide zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,- per dag.

Internet
Op Camping Goolderheide kun je gratis gebruik maken van WiFi bij de horeca, op het terras, op de ligweide, rondom de receptie en op de high comfortplaatsen.  Bij aankomst kun je  bij de receptie om een unieke toegangscode vragen waarmee je verbinding kan maken met het internet.

Parkeren
Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s kun je op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel.

Zwembad
Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd en beschikken over glijbanen. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot eind augustus van maandag tot en met zondag van 10.00-18.00 uur. Met slecht weer is het zwembad gesloten. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd.

Paardrijden
Bij Camping Goolderheide is het mogelijk om paard te rijden onder begeleiding. Hiervoor is geen ruiterrijbewijs nodig. Voor het paardrijden is ook geen leeftijdsgrens gesteld. Het is echter wel vereist dat je over enige ruiterervaring beschiikt.

Horeca
Camping Goolderheide beschikt over een restaurant, een bar, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kun je voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie. De openingstijden kunnen variëren naar gelang de drukte op de camping.