Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over openingstijden, bijkomende kosten en meer ....

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Goolderheide staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Goolderheide ontvangt u een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Goolderheide kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kun je je melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Van september tot en met juni is de receptie dagelijks open van 9:00 uur tot 17:00 uur. Van juli tot en met augustus is de receptie dagelijks open van 9:00 uur tot 19:00 uur. In het hoogseizoen is er altijd een portier aanwezig tot 22:00 uur. In het laagseizoen hangt buiten openingstijd een affiche bij de receptie. Bij een late aankomsttijd staat daarop vermeld waar en/of hoe je je kan melden. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al je vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur inchecken in de acccommodatie. Op de dag van vertrek dient de accommodatie om 10:30 uur weer vrij te zijn.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kun je vanaf 13:00 uur terecht op de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats om 12:00 uur weer vrij te zijn.

Betalingsmogelijkheden
Op Camping Goolderheide kun je in de horeca, snackbar, winkel etc. enkel met contant geld betalen. Betalen met Bancontact / mister cash is enkel mogelijk in de receptie voor je boeking (minimum € 50,00). In het winkeltje, de kantine en de frituur wordt enkel cash geld geaccepteerd. Geldopname is niet mogelijk. Op ca. 3 km van de camping is een openbare pinautomaat aanwezig voor het kunnen verkrijgen van contant geld.

Huisdieren

Op Camping Goolderheide zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. De kosten voor een huisdier zijn € 4,- tot € 5,- per huisdier per nacht, afhankelijk van de periode. In de huuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. 

Daggasten/bezoekers
Op Camping Goolderheide zijn daggasten en bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,- per dag. Dit bedrag kan enkel cash betaald worden. 

Internet
Op Camping Goolderheide kun je gratis gebruik maken van WiFi bij de horeca, op het terras, op de ligweide en rondom de receptie. 

Parkeren
Op Camping Goolderheide is het toegestaan een auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s kun je op de bezoekersparkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. Bij de prijs van een kampeerplaats wordt er een waarborg van € 30,- gevraagd voor de slagboomsleutel.

Zwembad
Camping Goolderheide zorgt met drie zwembaden voor heel wat waterplezier voor jong en oud. De buitenzwembaden zijn verwarmd en beschikken over glijbanen en een klimmuur met waterval. Voor kleine kinderen zijn er twee peuterbadjes. Het zwembad is geopend van Hemelvaart tot eind augustus. In het laagseizoen is het zwembad geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. In het hoogseizoen is het zwembad open van 11:00 uur tot 18:00 uur. Met slecht wee worden de openingstijden aangepast. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd. Een dagticket voor bezoekers kost 5 € per persoon.

Horeca
Camping Goolderheide beschikt over een restaurant, een bar, een snackbar en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. In het laagseizoen, indien de winkel is gesloten, kun je voor dringende zaken of het bestellen van broodjes terecht bij de receptie. De openingstijden kunnen variëren naar gelang de drukte op de camping.