Omgeving

Omgeving

Van Camping Goolderheide

In de omgeving van Camping Goolderheide zijn bijzondere steden, leuke attracties, winkels, natuurparken en uiteenlopende bezienswaardigheden te vinden. Dat betekent dat er veel te doen is tijdens een vakantie in Belgisch Limburg. Of je nu met z’n tweetjes op Camping Goolderheide verblijft, met het gezin of samen met vrienden.


De natuur beleef je in de bossen rondom Goolderheide. Het Nationaal Park de Hoge Kempen en Park Midden Limburg laten je kennis maken met de Groene provincie Belgisch Limburg. Ook Domein Bokrijk met het Openluchtmuseum, kasteel en speeltuin en klauterparcours combineert de natuur met oneindig speelplezier.

België staat internationaal bekend als het land met de lekkerste bieren. In Belgisch Limburg zijn verschillende brouwerijen, die ambachtelijk hun speciale bieren brouwen. In Bocholt is zelfs een brouwerijmuseum. Minder bekend is dat in Belgisch Limburg ook wijndomeinen zijn waar de afgelopen jaren meerdere Belgische wijnen in de prijzen zijn gevallen. Naast bierproeverijen zijn er op vaak schitterend gelegen wijndomeinen proeverijen voor wijnliefhebbers.

Belgisch Limburg werd al zeven keer uitgeroepen tot fietsparadijs en ook voor wandelaars is er een wandelnetwerk uitgezet door prachtige natuurgebieden. Voor iedereen die van winkelen houdt zullen de outletcentra van Maasmechelen en Roermond een niet te missen attractie zijn tijdens een verblijf op Camping Goolderheide: bekende merken met hoge korting.