Trekkershut 4 personen

  • 1 woon-/slaapkamer
  • Sanitair op de camping
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor deze accommodatie is op basis van twee personen. De prijzen zijn inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en elektra. De prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten € 10,-. De prijs voor een extra persoon varieert per periode.

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een hut huren op Camping Goolderheide

Op Camping Goolderheide

Ben je op zoek naar een accommodatie midden in de natuur die je dat ultieme kampeergevoel kan geven, maar wil je liever geen tent? Dan is de trekkershut op Camping Goolderheide iets voor jou.

De trekkershut haalt het kampeergevoel naar boven dankzij zijn natuurlijke uiterlijk. De trekkershut is gemaakt van hout en een bijhorende picknicktafel maakt het compleet. Het beschikt over een eenvoudige kookmogelijkheid, een koelkast en twee stapelbedden. Voor sanitaire voorzieningen kun je terecht op de camping. De trekkershut is geschikt voor maximaal 4 personen en is daarmee een ideale accommodatie om te huren voor een kampeervakantie.

Bovendien is de trekkershut ook een ideale accommodatie om te huren voor fietsers en mensen op doorreis. Het huren van een trekkershut is namelijk al mogelijk vanaf 1 nacht. De huurprijs is op basis van 2 personen. Belgisch Limburg staat bekend als fietsparadijs en Camping Goolderheide is een ideaal vertrekpunt hiervoor. Ontdek het Belgisch Limburg!

Hutten