Stacaravan Luxe 6 personen

  • 3 aparte slaapkamers
  • Badkamer/toilet
  • Televisie
Meer informatie

Stacaravan Luxe 4 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • 2 badkamers/ 1 toilet
  • Televisie
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, schoonmaakkosten en elektra.

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Stacaravans huren op Camping Goolderheide

Op Camping Goolderheide

Camping Goolderheide biedt haar gasten de mogelijkheid om een comfortabele stacaravan te huren. Er zijn op deze topcamping stacaravans voor 4 en voor 6 personen te huur.

De stacaravans die je op Camping Goolderheide kunt huren zijn schitterend gelegen aan de rand van de camping. De stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen, staan op ruime plaatsen en beschikken over twee of drie slaapkamers. Zowel in de weekenden als in de zomervakantie zijn de stacaravans populaire huuraccommodaties.

Stacaravans