Horeca

Horeca

Op Camping Goolderheide

Lekker eten en proeven van de specialiteiten van de streek is voor veel mensen onlosmakelijk verbonden aan de vakantie. Camping Goolderheide heeft een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast is er een bar met terras waar je o.a. kunt genieten van één van de wereldberoemde specialiteiten van België: bijzondere bieren.


Restaurant met terras
In het gethematiseerde restaurant op Camping Goolderheide kun je aan het eind van een prachtige vakantiedag ontspannen genieten van een diner dat door de Vlaamse kok wordt bereid. Kinderen kijken hun ogen uit: de leuke muurschilderingen, maar het lijkt erop dat er ook een dinosaurus een hapje komt eten. Ook buiten kun je plaatsnemen voor een maaltijd en vlakbij het terras kunnen de kinderen prachtige vissen bewonderen.

Bar met terras
De bar op Camping Goolderheide is ook gethematiseerd en biedt haar gasten een breed assortiment van warme en koude dranken. Een lekker kopje koffie, een goed glas wijn of een speciaal Belgisch biertje, de keuze is aan jou. Natuurlijk zijn ook ijsjes populair, want ijs zorgt voor verkoeling en is gewoon lekker.

Special Nights
Een aanrader zijn de Special Nights in de horeca op Camping Goolderheide. Tijdens deze doldwaze Vlaamse thema avonden vult de sfeervolle feestzaal zich met muziek. Verschillende artiesten treden op. Voor diegenen die niet stil kunnen blijven staan, er mag gedanst worden!

Frituur
Wanneer je niet zelf wilt koken, maar wel gewoon bij jouw huuraccommodatie of kampeerplaats wilt eten is de frituur op Camping Goolderheide ideaal. Hier kun je terecht voor verschillende soorten snacks, die je ter plaatse op kunt eten of mee kunt nemen.