Kindervoorzieningen

Boordevol speelplezier

Op Camping Goolderheide

Camping Goolderheide is een echte kindercamping in Belgisch Limburg. Voor de jongste gasten, die hun vakantie doorbrengen op deze camping, zijn er verschillende faciliteiten.


Speeltuinen
Camping Goolderheide heeft het klauterwoud, een plek waar kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Met bruggen, touwen en glijbanen zijn de kinderen uren zoet. Ook de grote zandbak met een heus schip is een fijne plek om te spelen. Met een kabelbaan zoeven de kinderen voorbij. 

Zwembaden
Camping Goolderheide heeft drie zwembaden waarvan de gasten gratis gebruik mogen maken. Twee zwembaden zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen met een beperkte diepte, een glijbaantje en diverse andere speeltoestellen. Het zwembad voor volwassenen en grotere kinderen beschikt over een lange glijbaan.

Strand
Voor een vakantie aan het strand hoef je niet af te reizen naar de kust. Camping Goolderheide heeft haar eigen zandstrand aan één van de drie recreatieplassen op het park. De combinatie van water en strand zorgt ervoor dat het hele gezin kan genieten van een zonnige zomerdag. De kinderen bouwen zandkastelen en zijn in de weer met emmertjes water en schepjes.

Survival parcours
Voor oudere kinderen is er op Camping Goolderheide een survival parcours. Hoog tussen de dennenbomen is een leuk en uitdagend parcours uitgezet. Deze spannende activiteit wordt georganiseerd in het hoogseizoen, uiteraard onder begeleiding van instructeurs.

 

Speeltuin  Speeltuin  Schommels