Sport

Een uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten

Op Camping Goolderheide

Camping Goolderheide heeft verspreid over het park een uitgebreid aanbod van sportfaciliteiten. Hier worden in het hoogseizoen toernooien georganiseerd, maar natuurlijk kun je ook met z’n tweetjes of met het gezin gebruik maken van de sportvelden. Vaak zijn de sportvelden en speeltuinen de ideale plek om nieuwe vrienden te ontmoeten.


Voetbalveld
Het voetbalveld op Camping Goolderheide biedt je de mogelijkheid om een balletje te trappen met de kinderen of een partijtje voetbal te organiseren tegen de buren.

Midgetgolf
Midgetgolf is bij uitstek een activiteit die mensen tijdens de vakantie spelen. Hier komt het aan op behendigheid en een beetje geluk. Wie heeft de minste slagen nodig om het balletje in de hole te slaan.

Tennis
Op de tennisbaan kun je een enkel of dubbel tenniswedstrijd spelen. De tennisbaan is van gravel, de meest gebruikte ondergrond voor tennisbanen.

Jeu de boules
Op Camping Goolderheide zijn meerdere jeu de boules banen. Onder kampeerders is deze sport populair, zowel recreatief als in competitieverband. Bijna dagelijks zijn er gasten aan het spelen op de jeu de boules banen.

Volleybalveld
Liefhebbers van volleybal kunnen een wedstrijd spelen op het volleybalveld. Er worden toernooien georganiseerd waarin kampeerders het tegen elkaar opnemen. Wie word het beste volleybalteam van Camping Goolderheide.

Fietscrossbaan
De fietscrossbaan wordt veel gebruikt door kinderen. Het parcours beschikt over heuveltjes en scherpe bochten. Kinderen kunnen samen met hun vriendjes een wedstrijdje doen of gewoon lekker rondjes fietsen.

Naast bovengenoemde sportvelden is er op Camping Goolderheide ook nog een survivalparcours, skeelerbaan, tafeltennistafels, badmintonveld, trimbaan en een visvijver. Deze camping in Belgisch Limburg biedt veel mogelijkheden om ook tijdens de vakantie sportief bezig te zijn. Ander populaire activiteiten tijdens een vakantie op Camping Goolderheide zijn wandelen en fietsen: de omgeving is prachtig!