Zwembaden

Zwemmen in het zwembad en de recreatieplas

Op Camping Goolderheide

Camping Goolderheide is niet zo maar een camping met een zwembad. Op deze camping zijn drie zwembaden met een totale oppervlakte van bijna 2000m2. Naast de zwembaden beleven de gasten van Camping Goolderheide ook volop waterplezier in en langs de recreatieplas met eigen strand. Het motto is niet voor niets: hoeveel waterpret kun jij aan?


Zwembad met glijbaan
Het grootste zwembad op Camping Goolderheide is geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. Dit zwembad heeft een lengte van maar liefst 50 meter en wordt door volwassenen o.a. gebruikt om baantjes te trekken. Bij kinderen is met name de blauwe glijbaan populair die van grote hoogte kronkelt richting het zwembad.

Twee zwembaden voor kleine kinderen
Voor peuter en kleuters staat spelen centraal. Camping Goolderheide realiseerde daarom twee ondiepe zwembaden. In deze waterspeeltuinen vermaken de jongste gasten van de camping zich. Er zijn meerdere glijbanen en een piratenschip. De campingmascotte avonturier Goold, een kikker, een gele slang en zelfs de stenen in het water beleven er plezier aan om de gasten nat te spuiten. Je bent gewaarschuwd.

Recreatieplas met strand op Camping Goolderheide
Water en strand zijn een gouden combinatie voor kinderen. Vaak zijn een emmer, een schepje en een bal voldoende voor urenlang speelplezier. Kuilen graven, zandkastelen bouwen of de bal overgooien met nieuwe vriendjes, het kan perfect op de recreatieplas en het strand van Camping Goolderheide.

Wie een luchtbed of opblaasboot meeneemt kan bovendien heerlijk dobberen op het water. Maar het strand is natuurlijk ook de ideale plek om te ontspannen, een puzzel te maken of een spannend boek te lezen.