Sporten op de camping

Sporten op de camping

Op camping Blue Bayou

Als je tijdens je vakantie je conditie een beetje op peil wilt houden, dan is het fijn als je de mogelijkheid hebt om lekker te sporten. Daarom biedt Camping Blue Bayou verschillende sporten aan voor de gasten van het park.


Petanque
Een Franse camping kan natuurlijk niet zonder een Petanquebaan. Daarom biedt Camping Blue Bayou de mogelijkheid om Petanque te spelen. En je kan je eigen Petanqueballen thuis laten; deze worden uitgeleend bij de camping recceptie.

Aquagym
Als je op vakantie bent aan de Middellandse Zee, dan is de kans groot dat het flink warm is. Daarom is het ideaal dat je op Camping Blue Bayou deel kan nemen aan Aquagym lessen. Zo kun je lekker sporten, zonder dat je het te warm krijgt.

Waterpolo
Uniek op de camping: Waterpololessen. De professionele teams van Camping Blue Bayou bieden waterpolo lessen aan. Zo kun je lekker sporten en tegelijkertijd optimaal genieten van het Aquapark.

Tennissen
Op Camping Blue Bayou is een tennisbaan aanwezig. Dit betekent dat je lekker een balletje kan slaan tijdens je vakantie. Heerlijk toch?

Multisportterrein
Ook is er een multisportterrein aanwezig op de camping. Hier kunnen verschillende sporten beoefent worden, zoals voetbal, handbal of basketbal.