Nuttige informatie

Nuttige informatie

Van Camping Blue Bayou

Voor een comfortabel verblijf op Camping Blue Bayou staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op de receptie ontvang je de belangrijkste informatie over de camping en je verblijf en vind je informatie over de omgeving.


Vanaf welk tijdstip mag ik aankomen op de dag van aankomst?
Voor de huuraccommodaties geldt dat je vanaf 16:00 uur kunt inchecken. Voor de kampeerplaatsen geldt dat je vanaf 15:00 uur kunt aankomen op de camping. Indien je na 19:00 uur aankomt op de camping, willen wij vragen om vooraf contact op te nemen met de camping om de verwachte aankomsttijd door te geven.

Voor welk tijdstip moet ik vertrekken op de dag van vertrek?
Voor de huuraccommodaties dien je voor 10:00 uur te vertrekken, voor de kampeerplaatsen dien je voor 11:00 uur te vertrekken.

Wat is het adres van de camping?
Het adres van Camping Blue Bayou is Vendres-Plage Ouest, 34350 Vendres Plage, Frankrijk.

Zijn huisdieren toegestaan op de camping?
Huisdieren zijn toegelaten op de kampeerplaatsen en in de huuraccommodaties van sommige van onze Franse campings. Neem contact op via telefoon of mail om te weten te komen of camping Blue Bayou huisdieren toestaat.

Wanneer is de camping open?
Camping Blue Bayou is open van 12 april tot 15 september 2019.

Hoe groot is de camping?
Op Camping Blue Bayou bevinden zich 339 huuraccommodaties en 141 kampeerplaatsen. Klik hier om de plattegrond van de camping te bekijken.