Steden en dorpen

Steden en dorpen

Vlakbij Camping Blue Bayou

In de buurt van Camping Blue Bayou liggen verschillende steden die de moeite waard zijn voor een bezoekje. Van heerlijke kuststadjes tot prachtige oude steden.


Valras Plage (7 km)
Valras Plage is een mooie kuststad met een fijnzandstrand. het stadscentrum nodigt uit voor ene lekker drankje. Op het strand vind je verschillende watersportclubs voor bijvoorbeeld Jetskiën, kajakken, zeilwagenrijden en nog veel meer. En aan eht eind van de dag kun je er heerlijk eten in een van de restaurants.

Béziers (17 km)
Vanaf Béziers kijk je prachtig uit over de Middellandse Zee en het Canal du Midi. Waar vroeger enkel vissershutten stonden, vind u nu alleen amar badplaatsen. De oude stad is prachtig, en biedt een mooie dag bezichtigen. Pak een terrasje of ga heerlijk uit eten in een van de restaurants.

Cap d'Agde (32 km)
Iets verder van de camping vind u Cap d'Agde. Deze kaap biedt een heerlijk uitstapje naar de Middellandse Zeekust. Neem een duik in de zee of ga naar het waterpark dat je er kan vinden. Cap d'Agde ligt in de buurt van Béziers en het meer van Thau.