Totaal 5 faciliteiten
Aquapark Aquapark
Horeca op de camping Horeca op de camping
Mini-supermarkt Mini-supermarkt
Sport en Spel Sport en Spel
Wifi en wasserette Wifi en wasserette

Voorzieningen

Op camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou beschikt over verschillende uitstekende voorzieningen. Er is een kruidenierszaak waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Ook is er een wasserette, waar je je kleding kunt wassen en drogen. Er is, tegen betaling, Wifi aanwezig op de camping, zodat je altijd het net op kan. 

Er is ook horeca op het park aanwezig. In het restaurant kun je genieten van lokale delicatessen. Ook echte mediterraanse specialiteiten zijn te vinden op de menukaart. Voor een drankje kun je plaatsnemen aan de bar. Hier kun je lekker genieten van je drankje, terwijl je in de Zuid Franse zon zit. 

Wat is er lekkerder dan in het water kunnen liggen op een hete zomerdag? Bijna niets. Daarom biedt Camping Blue Bayou naast toegang tot de Middellandse Zee ook toegang tot het Aquapark op de camping. hier kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde water. Er worden ook verschillende watersporten georganiseerd, dus je kan je hier heerlijk uitleven!

De receptie biedt verschillende zaken te huur of te leen aan. Dus mocht je sportartikelen of huishoudelijke dingen willen lenen of huren, dan kun je bij de receptie terecht.

Voorzieningen