Camping Les Tamaris is een pareltje aan de Middellandse Zee. Met rechtstreekse toegang tot het strand, verschillende eet mogelijkheden, een zwemparadijs en nog veel meer beleef je een vakantie in luxe.

Camping Les Tamaris is gelegen in Frontignan-Plage. Dit betekent dat hij rechtstreeks verbonden is met het strand. ideaal voor de zee-liefhebber! De camping is voorzien van een zwemparadijs, verschillende eetgelegenheden, zoals een restaurant en een foodtruck, er is een bar op de camping aanwezig én de camping beschikt over strandclub 'Tam Tam Beach'. Er is een animatieprogramma, verdeeld over drie leeftijdsgroepen, en er kunnen verschillende sporten zoals beachvolleybal, fitness en waterpolo ondernomen worden.

 

De accommodaties op de camping zijn beoordeeld met 4 tot en met 1 ster. Dit betekent dat je voldoende keus hebt, en dat er voor iedereen wel een geschikte en betaalbare mogelijkheid bij zit. Daarnaast beschikt de camping over 3 verschillende kampeerplaatsen: de kampeerplaats aan zee****, de kampeerplaats*** en de kampeerplaats**. Zoals je kunt zien heb je ook hier genoeg keuze om een bijpassende kampeerplaats te vinden.


Populaire accommodaties

v.a. € 0 Stacaravans

Stacaravans

Op Camping Les Tamaris bevinden zich verschillende typen stacaravans, van luxe met airconditioning tot stacaravans die ook geschikt zijn voor mindervaliden. Voor ieders wensen en budget zijn er mogelijkheden. Geniet van de luxe van een stacaravan in Languedoc-Roussillon.

v.a. € 0 Kamperen

Kamperen

De kampeerplaatsen op Camping Les Tamaris zijn vlak en egaal en goed onderhouden. Er zijn zelfs 4 schelpen Kampeerplaatsen op de camping aanwezig. Gelegen bij de Middellandse Zee kun je op een kampeerplaats van Camping Les Tamaris heerlijk genieten van de Méditerranée.


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Sporten op de camping Sporten op de camping
Wandelen Wandelen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Rechtstreeks toegang tot het strand
  • Aquapark van 480 m²
  • Luxe Cottages voor 2 t/m 7 personen
  • Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs
  • Activiteiten en animatie: voor elk wat wils
  • Strandclub op de camping
  • Verschillende sporten en activiteiten
  • Verschillende campingwinkels
  • Bar, restaurant, foodtruck en barbecue-zone op de camping
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Les Tamaris

De partners van Camping Les Tamaris