Kampeerplaats aan zee****

  • 120 m² kampeer oppervlakte
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 ampére
  • Eigen watervoorziening
Meer informatie

Kampeerplaats***

  • 90 m² kampeer oppervlakte
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 ampére
  • Eigen watervoorziening
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Les Tamaris is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kamperen op Camping Les Tamaris

Op Camping Les Tamaris kun je kiezen uit 3 verschillende kampeerplaatsen. Allereerst is er de 4 schelpen kampeerplaats. Deze is gelegen aan de Middellandse Zee, en is dus de ideale uitvalsbasis voor je strandvakantie. Ook is er de 3 schelpen kampeerplaats. Deze ligt niet direcct aan de zee, en is qua oppervlakte iets kleiner dan de 4 schelpen kampeerplaats. Er is ook nog de 2 schelpen kampeerplaats. Deze is iets kleiner dan de 3 schelpen kampeerplaats en niet gelegen aan de zee. 

Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampére stroom en een eigen watervoorziening.

Kamperen