Totaal 5 faciliteiten
Aquapark Aquapark
Horeca Horeca
Kruidenier Kruidenier
Sport en Spel Sport en Spel
Wifi Wifi

Voorzieningen

Op Camping Les Vagues

Camping Blue Bayou beschikt over verschillende uitstekende voorzieningen. Er is een kruidenierszaak waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt, zoals eten, maar ook schoonmaakspullen. Er is, tegen betaling, Wifi aanwezig op de camping, zodat je altijd het net op kan. 

Er is ook horeca op het park aanwezig. In het restaurant kun je genieten van lokale delicatessen. Ook echte mediterraanse delicatessen zijn te vinden op de menukaart. Voor een drankje kun je plaatsnemen aan de bar. Hier kun je lekker genieten van je drankje, terwijl je lekker in de Zuid Franse zon zit. 

Wat is er lekkerder dan in het water kunnen liggen op een hete zomerdag? Bijna niets. Daarom biedt Camping Les Vagues naast toegang tot de Middellandse Zee ook toegang tot het Aquapark op de camping. hier kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde water. Er worden ookv erschillende watersporten georganiseerd, dus je kan je hier heerlijk uitleven!

De receptie biedt verschillende zaken te huur of te leen aan. Dus mocht je sportartikelen of huishoudelijke dingen willen lenen of huren, dan kun  je bij de receptie terecht.

Voorzieningen