Camping Plein Air des Chênes is een prachtige camping gelegen in het zuiden van Frankrijk. Met een prachtig zwemparadijs en op maar 10 minuten van het centrum van Montpellier af, weet je zeker dat je een mooie vakantie tegemoet gaat!

Camping Plein Air des Chênes ligt in de regio Languedoc-Roussillon, heel dicht bij Montpellier. De camping beschikt over alle faciliteiten om een onbezorgde vakantie te kunnen verzorgen. Zo is er horeca in de vorm van een restaurant en een bar op de camping aanwezig, maar ook een kruidenierszaak. Voor een lekker vers broodje kun je bij de Bakkerij terecht en een wasje kunt u in de wasserij doen. En zo zijn er nog allerlei faciliteiten die er voor zorgen dat je vakantie er een wordt om nooit te vergeten.

De camping beschikt over verschillende luxe accommodaties. Zo zijn er 4-schelpen, 3-schelpen en 2-schelpen accommodaties. Deze zijn allemaal van alle gemakken voorzien, dus er zit altijd iets geschikts bij. Ook zijn er kampeerplaatsen op de camping aanwezig. Deze beschikken over water en elektriciteit, dus het zal je aan niets ontbreken.


Populaire accommodaties

v.a. € 0 Stacaravans

Stacaravans

Op Camping Plein Air des Chênes bevinden zich verschillende typen stacaravans, van superluxe met airconditioning tot stacaravans die geschikt zijn voor mindervaliden. Voor ieders wensen en budget zijn er mogelijkheden. Geniet van de luxe van een stacaravan in Languedoc-Roussillon.

v.a. € 0 Kamperen

Kamperen

De kampeerplaatsen op Camping Plein Air des Chênes zijn vlak en egaal en goed onderhouden. Gelegen bij Montpellier kun je op een kampeerplaats van Camping Plein Air des Chênes heerlijk genieten van de Méditerranée.

v.a. € 0 Huurtenten

Huurtenten

De huurtenten op Camping Plein Air des Chênes zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Met een 4 schelpen beoordeling behoren de tenten tot de topklasse van de huuraccommodaties op Camping Plein Air des Chênes.


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Sporten Sporten
Wandelen Wandelen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Op 10 minuten van Montpellier
  • Aquapark van 1200m²
  • Luxe huuraccommodaties
  • Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs
  • Activiteiten en animatie: voor elk wat wils
  • Snackbar Le Petit Chêne
  • Verschillende sporten en activiteiten
  • Verschillende campingwinkels
  • Bar op de camping
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Plein Air des Chênes

De partners van Camping Plein Air des Chênes