Sporten

Sporten

Op Camping Plein Air des Chênes

Als je tijdens je vakantie je conditie een beetje op peil wilt houden, dan is het fijn als je de mogelijkheid hebt om lekker te sporten. Daarom biedt Camping Plein Air des Chênes verschillende sporten aan voor de gasten van het park.


Petanque
Een Franse camping kan natuurlijk niet zonder een Petanquebaan. Daarom biedt Camping Plein Air des Chênes de mogelijkheid om Petanque te spelen. En je kan je eigen Petanqueballen thuis laten; deze worden uitgeleend bij de camping recceptie.

Tennis
Zin om een balletje te slaan? Op de tennisbanen van Camping Plein Air des Chênes kun je heerlijk tennissen. Of je nou een potje wilt enkelen of dubbelen, het is allemaal mogelijk.

Aquagym
Als je lekker in het water wilt sporten, dan kun je de aquagymlessen in het zwemparadijs volgen. Hier ga je lekker aan de slag met verschillende oefeningen in het water.

Fitness
Ga je liever buiten het water aan de slag met oefeningen, dan kun je heel goed terecht bij de Fitness. Hier zul je onder begeleiding van de professionele animatoren aan de slag gaan om je conditie op pijl te houden.

Multisportterrein
Ook is er een multisportterrein aanwezig op de camping. Hier kunnen verschillende sporten beoefent worden, zoals voetbal, handbal of basketbal.