Lodge Safari 5p 2Kmrs ****

  • 35 m² oppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • Geschikt voor 5 personen
  • Inclusief dekens, kussens, lakens, handdoeken en babykit
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Plein Air des Chênes is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Huurtenten

Op Camping Plein Air des Chênes

De huurtenten beschikken over een eigen keuken, sanitair, slaapkamers en woongedeelte. De tenten zijn volledig ingericht, dus het is niet erg als je per ongeluk iets vergeten bent mee te nemen van thuis.

Huurtenten