Totaal 5 faciliteiten
Aquapark Aquapark
bakkerij bakkerij
Horeca op de camping Horeca op de camping
Sport en Spel Sport en Spel
Wifi en wasserette Wifi en wasserette

Voorzieningen

Op Camping Plein Air des Chênes

Op Camping Plein AIr des Chênes kun je tegen betaling gebruik maken van het Wifi netwerk. Zo ben je altijd bereikbaar. Ook is er een wasserette op de camping aanwezig. Hier kun je je vieze kleren wassen en drogen.  Daarnaast worden er nog allerlei artikelen, zoals lakens, koelkasten en babykits verhuurd. Zo ontbreekt het je nergens aan tijdens je vakanatie op Camping Plein Air des Chênes.

Ook zijn er op Camping Plein Air des Chênes verschillende sport en spel mogelijkheden. Geen reden om je te vervelen dus!

Op de camping is een restaurant aanwezig waar je heerlijk een hapje kan eten. Eet je liever iets bij je tent of stacaravan? Dan kun je eten afhalen. Ook is er een bar op de camping waar je terecht kunt voor een drankje.

In de bakkerij kun je dagelijks heerlijke broodjes, croissants en baguettes kopen. Zo kun je zelf een heerlijk ontbijt of lunch verzorgen.

Het Aquapark bestaat uit verschillende zwembaden. Het water is verwarmd, dus je kan altijd lekker het water in. Er zijn verschillende glijbanen aanwezig, en er worden wateractiviteiten in het Aquapark georganiseerd.

In het Aquapark kun je meedoen aan watersporten. Zo wordt er Aquagym georganiseerd. Lekker in vorm blijven met leuke oefeningen in het water. Je kunt je hier dus lekker uitleven in het water!

Voorzieningen