Buitensporten

Buitensporten

Op Camping Le Col Vert

Vanuit camping Le Col Vert kun je verschillende buitensporten beoefenen. Ga op avontuur, doe mee aan de Triatlon of leer boogschieten. Voor iedereen is er wat wils.


Avontuur
Camping Le Col Vert zorgt tijdens de vakantie voor een atypische activiteit waar je zeker heel veel plezier zal beleven. Het is mogelijk om met je gezin of met vrienden op avontuur te gaan.

Boogschieten
Altijd al eens met een pijl en boog willen schieten? Op camping Le Col Vert kan deze droom werkelijkheid worden. Onder begeleiding van de ervaren medewerkers kun je op het terrein van camping Le Col Vert deze sport met vrienden of familie ontdekken. Uiteraard kunnen de geoefende boogschieters hier ook hun kunsten verbeteren.

Mountainbiken
De omgeving van het meer van Léon leent zich prima om per mountainbike te ontdekken. Fiets door de mooie natuur en geniet van prachtige uitzichten. Op camping Le Col Vert heb je de mogelijkheid om fietsen te huren tijdens je vakantie. Er zijn verschillende tochten door de natuur om te verkennen, zoals ‘Le Pas du Loup’ van 6 kilometer, ‘La Nasse’ van 5 kilometer en ‘The Bald Cypresses’ van 9 kilometer.

Triatlon
Houd je van sport en uithouding? Dan is deze activiteit perfect voor jou. Ga de uitdaging aan en doe mee aan de luxueuze triatlon. Een triatlon is een verzamelnaam voor gecombineerde duursporten, een sport die dus uit meerdere disciplines bestaat. Ga jij de uitdaging aan?