Horeca

Horeca

Op Camping Le Col Vert

Camping Le Col Vert biedt haar gasten verschillende horeca-faciliteiten. Er is een restaurant met uitzicht op het prachtige meer van Léon, er is een snack-pizzeria waar je heerlijke pizza’s kunt eten of afhalen en er is een ware pool-bar.


Restaurant Les Terrasses du Lac
Het restaurant op de camping heet Les Terrasses du Lac en doet daadwerkelijk zijn naam eer aan. Vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht over het meer van Léon. Het restaurant heet je welkom in een gezellige en moderne sfeer om de specialiteiten uit de Landes te laten proeven. Kip van de boerderij, asperges en armagnac, laat je verrassen door de specialiteiten uit de Landes Gascogne.

Snack Pizzeria
Op de camping bevindt zich een snack-pizzeria met zowel de mogelijkheid om af te halen als om ter plaatse een hapje te eten. Je hebt de keuze tussen vele pizza’s, gebraden kip, patat, hamburgers en snacks.

Pool bar
De bar bij het zwembad biedt uitzicht op de zwembaden. Hierdoor is het de perfecte plek om even af te koelen of met vrienden of familie te proosten met één van de heerlijke cocktails in je hand. De bar bij het zwembad biedt gedurende het hele seizoen een gezellige en ontspannen sfeer.