Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Le Col Vert

Camping Le Col Vert heeft verschillende sportvelden en anderen sportieve voorzieningen op de camping. Je kan dus lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Aquitaine.


Sportvelden
Een sportterrein waar je diverse activiteiten kunt beoefenen is aanwezig. Op het terrein kun je onder andere basketballen, voetballen en handballen. Door de animatieteams worden er ook diverse sporttoernooien georganiseerd op dit terrein waar alles mogelijk is.

Tennisbanen
Voor een partijtje tennis kun je op camping Le Col Vert terecht op één van de twee tennisbanen. Reserveringen kunnen aan de receptie van de camping gemaakt worden.

Midgetgolf
Wie wil er nu niet de rest van zijn familie of vrienden inmaken tijdens een potje midgetgolf? Ook dit is mogelijk op 4-sterren camping Le Col Vert. Op de receptie kun je reserveren en materiaal huren voor een potje midgetgolf.

Tafeltennis
Tafeltennis wordt door veel mensen beschouwd als een echte campingsport. Op het terrein van de camping vindt u meerdere tafeltennistafels om na een heerlijke dag aan het strand of in het zwembad een tafeltenniswedstrijd met vrienden of familie te houden.

Jeu-de-boules
Eigenlijk kun je Frankrijk niet verlaten zonder een potje Jeu-de-Boules of Pétanque gespeeld te hebben. Deze typisch Franse sport is een leuk spel waarbij het aankomt op concentratie, precisie en soms een beetje geluk. Op de camping staan verschillende jeu-de-boules terreinen tot je beschikken voor een zomerse activiteit met familie en vrienden.

Volleybal
Direct naast de tennisbanen is een volleybalveld met kunstgras beschikbaar. Vooral Beach-volleybal is een ideale activiteit voor iedereen die sport graag met plezier combineert.