Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Le Col Vert

Het prachtige zwemparadijs is echt een heerlijke plek om uren in door te brengen. Iedereen zal zich prima vermaken en volop genieten van het zwemparadijs met verwarmde en overdekte zwembaden op camping Le Col Vert.


In het uitgebreide zwemparadijs vind je een overdekt zwembad van 120 m², een buitenzwembad van 200 m², een waterspeeltuin voor de kinderen en verschillende glijbanen. Trek een paar baantjes in het zwembad of ontspan heerlijk in de zon op één van de ligstoelen aan de rand van het zwembad. Het zwemparadijs biedt ontspanning voor jong en oud. Graag willen wij er op wijzen dat het dragen van zwemshorts niet is toegestaan binnen het zwembadbereik.

Op het strand met een tropische sfeer kun je heerlijk genieten in de schaduw van de palmbomen. Het fijne zand en de ligbedden zorgen voor een heerlijk relaxmoment. Tijdens het verblijf op camping Le Col Vert kun je eveneens profiteren van één van de vele stranden in de directe omgeving van de camping aan het meer van Léon.

De camping is gelegen op slechts 7 kilometer van de Atlantische Kust. In de maanden juli en augustus rijden er gratis pendelbussen direct naar de stranden van Saint-Girons.

BestCamp - Le Col Vert BestCamp - Le Col Vert BestCamp - Le Col Vert